Om Lefab

Visste du att Lefab Produktion AB var först i Sverige med att fylla miljöanpassad alkylatbensin på plastdunk? Där har du lite av kärnan i Lefabs filosofi – vi vill gärna vara i framkant oavsett om det gäller produkter, förpackningar, produktionsmetoder eller miljöarbete.

Med erfarenhet och kunskap är det lättare att vara innovativ och se möjligheter att förbättra produkter och produktionsmetoder. På Lefab har vi både och. Vi tror det är det som gör oss till en bra samarbetspartner.

Lefab startades i början av 80-talet av familjen Theander. Berry Theander var med och utvecklade alkylatbensinen och fick den godkänd för fyllning i plastdunkar.

Royne Theander, som varit företagets VD i 10 år, har gedigen erfarenhet av den kemisktekniska sidan och ett stort tekniskt intresse. Royne har bland annat varit med och byggt upp flera fabriker i Norden. Idag bidrar hans samlade kunskap till utveckling och effektivisering av nuvarande ägare Limhamnshus Industri AB:s fabriker.

Lennart Theander, sittande VD. Arbetar med försäljning och produktutveckling, viklet han gjort i branschen sedan 1989. Lennarts tekniska kunskaper om motorer, bränslen och försäljning ligger till grund för varumärken som AG Petroleum och Best Fuel Production AB. Produkterna har utvecklats i samarbete med världsledande motortillverkare och ledande racingstall som Volvo STCC, F1 Powerboat och Prodrive.

Kontakta oss

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Please check this field.