Förpackning & Emballage

Förpackningen ska sälja, förvara säkert och vara praktisk att hantera både i produktion och för slutanvändaren. Lefab fyller i allt från 1-litersflaskor till fat och IBC på 1000 l.

Egen tillverkning gynnar miljö och ekonomi

Ungefär 50 % av de förpackningar vi fyller producerar vi själva i vår fabrik i Älvängen. I huvudsak är det våra 4- och 5-litersdunkar som tillverkas på plats.

Eftersom inga transporter behövs och vi dessutom kapar ett mellanled blir det en vinst både för plånboken och miljön. Vi har större möjlighet att få fram en förpackning som passar din produkt och vi kan undvika onödiga produktionsstopp på grund av att förpackningar inte finns på plats.

Titta på våra dunkar ...

Miljövänliga ståpåsar

Vi packar också i praktiska ståpåsar eller pouch som de också kallas. Ståpåsen har många fördelar: den är mindre skrymmande vid transport, mindre plast går åt vid tillverkning och den är lätt att återvinna. I vår pouchlinje kör vi både större och mindre serier.

Kika på ståpåsen ...

Etikettering - vanliga och sleeve

Etiketten är en viktig del av förpackningen. Den ska sälja och ge information om produktens innehåll. Många kemtekniska produkter kräver speciell märkning. Kanske vill du också få med en kort bruksanvisning på etiketten.

I regel designar våra kunder sina egna etiketter medan vi står för beställning.

Vi har NU möjlighet att erbjuda sleeve-etiketter. Sleeve-etiketten följer dunkens former och eftersom inget klister behövs kommer den inte att skrynkla eller ”smälta” på samma sätt. Etiketten tål vatten och fukt och kommer alltså att vara lagerstabil i fuktigt klimat. Med hela 4 sidor får du med plats för information – kanske flera språk på samma etikett!

Kontakta oss

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Please check this field.