Vi passar på att tacka … Lefab Production AB förvärvas av Limhamnshus Industri AB

Bästa kund!
Med stort fokus på innovation, effektivisering och goda kundrelationer har Lefab Production AB haft en mycket positiv utveckling sedan starten för 10 år sedan. Det är med glädje och stor förväntan vi nu tar resan vidare tillsammans med en ny ägare.
Limhamshus Industri AB är i likhet med Lefab Production AB familjeägt och i bolagsgruppen ingår både producerande verksamheter och butiksverksamhet.
Som kund och samarbetspartner till Lefab Production AB innebär försäljningen inga direkta förändringar. Med Lennart Theander som VD och samma suveräna personal på plats är det är ”business as usual” som gäller. Vi ser stora synergier i att vara en del av en framgångsrik, långsiktig och finansiellt stark bolagsgrupp och vi är övertygade om att detta steg kommer leda till fortsatt utveckling och framgång för både Lefab Production, våra kunder och våra varumärken.

Vi passar på att tacka alla våra kunder och leverantörer för det goda samarbetet vi haft sedan start, nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla och förvalta det. Vid eventuella frågor är Ni välkomna att kontakta Lennart på 0707-606978 eller Patrik Andersson, VD på Limhamnshus Industri, på 0706-018912.

Vi önskar er en god fortsattning!
Vänliga hälsningar
Royne och Lennart Theander

lefab_alvangen